Политика за поверителност на личните данни

Едноличен търговец Зорница Малева с осигорителен номер Self za UK започва дейност през Август 2016 година. Нашата цел е да изградим добри и трайни взаимотношения с нашите клиенти изградени на базата на доверие, спазвайки принципите на законност, честност и прозрачност .Ние желаем да защитим вашите лични данни.

За тази цел изготвихме „Политика за поверителност и защита на личните данни”, чрез която да регулираме обработването на лични данни, предоставени от потребителите/клиентите на уебсайт http://zornitsamaleva-lifecoach.com/en/

Всички лични данни използвани, наричани по надолу , за краткост „данни“, се считат за строго поверителни и за тях се спазват всички приложими законови разпоредби.

В зависимост от това, какви наши услуги използвате, събираме следните лични данни:

Получаване на информационен бюлетин, с цел да се информирате за нашите събития, промоции , услуги и продукти, ние събираме:

данни за контакт – имейл адрес

При закупуване на предлаганите от нас продукти и услуги:

 

Име и фамилия, имейл адрес, пощенски адрес, адрес за фактуриране,адрес на доставка, телефонен номер, банкова сметка (ако плащате по банков път). НЕ ЗАПАЗВАМЕ БАНКОВИТЕ ДАННИ САМО СЕ ВЪВЕЖДАТ И СЕ ОБРАБОТВАТ ОТ БОРИКА,ПЕЙПАЛ, ДОКАТО СЕ ЗАКУПИ ПРОДУКТА.

Независимо от къде е сте направили вашата регистрация за участие или за поръчката – от интернет страницата ни, мобилно приложение или по телефона, предоставените от вас лични данни са необходимостта за изпълнение на договора, който възниква между нас, както и за изпълнение на правните ни задължения за издаване на счетоводен документ, което е правно основание са обработване на вашите данни.

Получавате информационен бюлетин по имейла за обратна връзка , които представляват търговско съобщение.

Вие можете винаги да прекратите тези търговски съобщения , като изпратите съобщение с ОТКАЗ на имейл zornitsa.maleva@yahoo.com или се свържете с администратора за защита на личните данни.

В случай, че пожелаете изтриване и заличаване на вашите данни , ние няма да използваме вашите електронни контакти докато не се регистрирате отново или изрично поискате да станете наш клиент .

Ако имате някакви въпроси, коментари и запитвания относно нашата политика, не се колебайте да се свържете с нас на zornitsa.maleva@yahoo.com